Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólunk 

Tisztelt leendő ügyfeleink!

 

Mi a YoutubeTV.ch-nél olyan forradalmian új szolgáltatását szeretnénk az Ön számára bemutatni, amely működését tekintve világviszonylatban is egyedülálló.  Nagyszerű hír, hogy társaságunk a szolgáltatást Magyarországon kezdi el az európai és nemzetközi terjeszkedés előtt.  A YoutubeTV.ch egy ismétlés nélküli 24 órás mozi- csatorna, amelynek különlegessége: az adás - amely éppen megy a tv-ben - tetszőlegesen cserélhető a videó tárból, több nyelven, korlátlan darabszámban a nap 24 órájában.


Ami még ennél is különlegesebb, hogy minden kedves előfizető ügyfelünk, aki rendelkezik okos telefonnal vagy tablettel, a készülékéről az előfizetői csomag részeként ingyen elérheti a szolgáltatást.


A YoutubeTV.ch szolgáltatását megrendelheti központi telefonszámunkon, amely megtalálható a web oldalunkon, vagy kérheti, hogy Média referensünk az Ön otthonában mutassa be a tv működését.


A kép csak illusztráció.A YoutubeTV.ch szolgáltatását Ön úgy tudja igénybe venni, hogy a megrendelést és a szerződéskötést követően az otthonába kihelyezümk egy mini számítógépet, amely mind az Internet kábelhez csatlakoztatva, mind Wifi elérhetőségen keresztül lehetővé teszi az ön számára az ismétlés nélküli mozicsatorna elérését. A szolgáltatás ára havonta mindössze 2540 Ft.  


A mini számítógép sok olyan szolgáltatás elérését teszi lehetővé, amely a hagyományos Tv előfizetésnél nem áll rendelkezésre.